VietnamInteresant de stiut…
 
   Cascadele Ban Gioc reprezinta cea mai mare cascada din Asia si a patra ca marime din lume, dintre cascadele aflate la o granita nationala, avand o latime de 200 m si o inaltime de cel putin 70 m. Apa cade aici de la 30 de metri, iar peisajul este unul de vis. Cascadele sunt separate de stanci si copaci in trei caderi de apa distincte, iar zgomotul de tunet al apei care se loveste de pietre poate fi auzit din departare. 
  Peisajul se schimba spectaculos odata cu sezonul: primavara mugurii florilor de un rosu intens coloreaza imprejurimile, toamna acestea se preschimba intr-o nuanta de galben auriu, vara apele devin involburate si puternice, iar iarna apa cascadelor curge mai incet, fiind in armonie cu natura amortita.
   Alegerea locului in care iti vei petrece vacanta in Vietnam poate fi un lucru extrem de dificil. Fie ca ratacesti pe strazile frumoase din Hanoi, sau pleci intr-o croaziera in Golful Ha Long, ori esti tentat de pietele triburilor din munti, din Sa Pa, toate sunt interesante si merita din plin toata atentia! Iar daca vrei sa intalnesti laolalta temple superbe, arhitectura coloniala si zgarie-nori din otel si sticla, atunci petrece-ti cateva zile in Ho Chi Min si vei trai experiente unice.