Ungaria
 


Stiati ca…
 
   Lacul Heviz, situat in partea de vest a Ungariei si la o distanta de aproximativ 6 km nord de binecunoscutul lac Balaton, este un lac natural de origine vulcanica, fiind cel mai mare lac termal din lume. S-a descoperit ca proprietatile sale curative sunt cunoscute inca de acum 2000 de ani.
   Apele lacului Heviz contin sulf, radiu, calciu, bioxid de carbon si magneziu, fiind o adevarata binefacere pentru tratamentul reumatismului, a afectiunilor aparatului locomotor, dar si pentru relaxarea corpului.
   Pe timpul verii temperatura apei se ridica la 33-36 grade Celsius, in timp ce iarna temperatura variaza intre 23-25 grade Celsius. Asadar, scaldatul este tocmai bun in orice perioada a anului.
     O tara cu o istorie marcanta, care si-a spus cuvantul de-a lungul timpului si care a lasat in urma o serie de vestigii si monumente, Ungaria inca si-a pastrat din eleganta si sarmul impus de Imperiului Austro-Ungar al lui Franz Joseph. Si e imposibil sa fii calator prin Ungaria  si sa nu gusti din deliciosul gulas sau sa nu intri intr-o cofetarie in care pur si simplu nu stii la care dintre prajiturile senzationale sa te opresti.
Budapesta
Budapesta de la
vezi oferta