TanzaniaInteresant de stiut...

    Tanzania este singurul loc din lume in care se regaseste un lac ce ucide si transforma in „stane de piatra” pasarile ce ating suprafata apelor sale, conservandu-le intr-o forma aproape perfecta, asemenea unor exponate dintr-un muzeu lugubru. Supranumit si Lacul Mortii, Lacul Natron adaposteste in bazinul sau un amestec natural de substante, care poarta chiar denumirea de natron, un „cocktail” utilizat inca din antichitate de catre egipteni la ritualurile de mumificare. Oamenii de stiinta inca nu au emis o ipoteza perfect documentata vizand procesele chimice care se afla la baza acestui fenomen, dar un lucru este cert: vietuitoarele care ating oglinda lacului suporta un proces de calcifiere iesit din comun!
   Ce poate fi mai incantator si fascinant decat sa combini relaxarea oferita de plaje superbe cu aventurile traite in safari, pe urma animalelor salbatice?
   Cand te gandesti la Africa, automat iti vin in minte Kenya sau Tanzania si Zanzibar, toate fiind reflexia intregului continent African, cu oameni ce aduc culoare si care parca insufletesc locurile. Aici savanele intinse sunt presarate cu nenumarate turme de animale salbatice. De la Tsavo si Amboseli pana la semetul Kilimanjaro, de la minunatul oras Stone Town la splendidele plaje ale Oceanului Indian, de la Serengeti pana la Selous, aceasta parte a taramului african ti se dezvaluie precum o fascinanta odisee incarcata de mistere si simplitate.
Oferta speciala Zanzibar
Oferta speciala Zanzibar de la
vezi oferta