Statele Unite ale AmericiiStiati ca...
 
   Biblioteca Universitatii din Indiana, SUA, se scufunda in fiecare an cu circa 2,5 centimetri. Acest fenomen se datoreaza unei erori a constructorilor care au omis sa calculeze si greutatea cartilor care vor fi depozitate in uriasa cladire.

   Pentagonul din Arlington, Virginia are un numar de toalete dublu decat necesar. Cand a fost construit in anii 1940, statul Virginia inca mai avea legi de segregatie care cereau toalete separate pentru albi si negri.
   Una dintre cele mai vizitate tari ale lumii, SUA este locul unde se intalnesc si se imbina armonios toate culturile din lume. Aceasta este cu siguranta destinatia care i se potriveste nevoilor oricarui turist, pentru ca aici se poate gasi absolut totul: de la metropole pline de zgarie-nori care iti taie respiratia: New York, Boston, Chicago si San Francisco, la cele mai faimoase rezervatii naturale rupte parca din paradis ca Yelloswstone si Marele Canion si nu in ultimul rand, renumitele plaje din Florida cu nisip fin pe care te poti relaxa uitand de toate grijile pamantesti. 
  Daca vrei sa descoperi o lume absolut noua si esti in cautarea unei vacante intense si plina de aventuri, aceasta este destinatia potrivita pentru tine!
Miami
Miami de la
vezi oferta
New York
New York de la
vezi oferta