Portugalia
   

   Interesant de stiut…
 
   Pentru cei care si-au planificat sejurul in Madeira, e interesant de stiut ca aeroportul care deserveste insula are o pozitie de-a dreptul spectaculoasa. Din cauza lipsei de spatiu si a terenului stancos, inginerii portughezi au conceput o pista de aterizare/decolare amplasata deasupra pistei vechi, sustinuta de 200 de piloni. Aceasta noua pista are o lungime de doar 900 de metri si are capacitatea de a suporta greutatea unui Boeing 747.
   Asadar, aterizarea este una de-a dreptul palpitanta: avionul coboara foarte mult deasupra marii, face un turn-around si … aterizeaza!
     Oameni calzi si prietenosi, frumusete si o diversitate naucitoare a reliefului, insulele Azore si Madeira… Cand spui aceste lucruri, sigur te gandesti cu o deosebita placere la Portugalia. Aici poti vizita orase interesante, te poti relaxa pe plajele exotice scaldate de apele Oceanului Atlantic sau iti poti oferi clipe de rasfat intr-unul dintre resorturile de lux. Merita sa faci o incercare si viziteaza Portugalia! Sigur nu-ti va parea rau!
Lisabona
Lisabona de la
vezi oferta
Madeira
Madeira de la
vezi oferta