Peru
Interesant de stiut…
 
   In pampa peruana, intre orasele Palpa si Nazca se intind linii lungi, gravate in roca, ce au dimensiuni uriase. Aceste linii se pot observa pe o suprafata de aproximativ 450 km patrati si din anul 1924, cand au fost observate pentru prima data, cercetatorii nu contenesc sa emita fel de fel de teorii in ceea ce priveste provenienta lor. Desenele reprezinta plante si vietuitoare, cel mai adesea fiind intalnite reprezentarile diferitelor pasari.
   Nostalgia Imperiului Incas inca isi face simtita prezenta pe mai toata suprafata Republicii Peru. Machu Pichu, unul dintre cele mai enigmatice si stravechi locuri din lume in care ruinele incase sunt inconjurate de natura, desenele simbolistice de la Nazca, lacul cel mai inalt din lume, Titicaca sunt adevarate minunatii ale naturii, istoriei si culturii acestei tari.
  Plaje neexplorate inca, oameni care isi pastreaza cu sfintenie traditiile si obiceiurile, aceasta este Peru, tara in care pasesti pe urmele uneia dintre cele mai vechi si avansate civilizatii din lume.