Insulele Marshall
Stiati ca...

    Insulele Marshall fac parte din putinele state care nu au forte armate. Acestea sunt aparate de catre Statele Unite Ale Americii.
   Pe de alta parte, e interesant de stiut ca pe Insulele Marshall se gaseste cel mai mare „ paradis al rechinilor” din lume, dupa ce peste 772,000 de mile pătrate de ocean au fost atribuite acestui proiect de catre guvernul tarii în octombrie 2011. In acest loc pescuitul de rechini este strict interzis.
      De o frumusete aproape ireala, cu lagune de culoarea turcoazului, recifuri de corali si insule paradisiace, Insulele Marshall sunt alegerea perfecta pentru o vacanta pe care o vei purta in suflet pentru totdeauna.
     O adevarata perla a Oceanului Pacific, binecuvantate cu o frumusete naturala si nealterata, Insulele Marshall isi au capitala la Majuro, oras format din 3 insule: Delap, Uliga si Darrit. Laguna care margineste capitala este de o frumusete greu de imaginat, un loc in care isi au habitatul peste 800 de specii de peste si peste 160 specii de corali sau alte vietati marine tropicale. Resorturile de lux, bungalow-rile de pe malul oceanului, linistea si relaxarea, peisajele senzationale sunt reprezentarea vizuala perfecta a romantismului.