MalaeziaStiati ca…

   Taman Negara din Malaezia , care in limba localnicilor inseamna "parc national" este cea mai veche pădure tropicala umeda din lume. Se estimeaza ca aceasta padure ar avea  130 de milioane de ani! Parcul National Taman Negara, care este parte din masivul muntos Titiwangsa, este unul dintre cele mai bogate si variate ecosisteme, fiind protejat cu strictete de legile malaeziene.  Aici puteti admira arbori masivi, cascade precum si cateva specii de animale aflate pe cale de disparitie, cum ar fi elefantii asiatici, tigrii, leoparzii sau rinocerii.
  Daca esti in cautare de senzatii tari te poti aventura pe poteca suspendata la 40 m inaltime si lunga de 800 m.  Doar calacand printre frunzele copacilor giganti intelegi cat de mic esti in comparatie cu aceasta lume minunata!
    O tara frumoasa cu o mostenire culturala extrem de bogata care se impleteste armonios cu cea Europeana, Malaezia pune la dispozitia turistilor sai o paleta larga de atractii pe care mii de curiosi sunt dornici sa le descopere. Pentru iubitorii de plaje, Malaezia este recunoscuta pentru insulele sale exotice, cu ape cristaline, paduri tropicale si un melanj cultural fantastic. Placerea de a face scufundari si a descopri fascinanta lume subacvatica sau de a se relaxa pe plajele intinse, in Malaezia se impleteste perfect cu cea de a descoperi sate coloniale, temple superbe sau de a participa la diverse ritualuri hinduse, traditionale. O lume cu totul noua ti se deschide inainte, cu obiceiuri si traditii neobisnuite pentru noi, europenii, dar care este o lume atat de frumoasa incat te atrage constant, ca un magnet.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur de la
vezi oferta
Langkawi
Langkawi de la
vezi oferta