Kenya

 Calator prin Kenya….
 
   Orasul vechi Lamu este un important punct de atractie al Kenyei, reprezentand una dintre cele mai bine prezervate asezari de Swahili din Africa de Est. Aici nu exista drumuri asfaltate, ci doar cateva alei, localnicii deplasandu-se pe jos sau cu barca, iar pentru transportul alimentelor sau al altor bunuri se folosesc magarii. 
   Ce poate fi mai incantator si fascinant decat sa combini relaxarea oferita de plaje superbe cu aventurile traite in safari, pe urma animalelor salbatice?
   Cand te gandesti la Africa, automat iti vin in minte Kenya sau Tanzania si Zanzibar, toate fiind reflexia intregului continent African, cu oameni ce aduc culoare si care parca insufletesc pamantul si care este locul unde savanele intinse sunt presarate cu nenumarate turme de animale salbatice. De la Tsavo si Amboseli pana la semetul Kilimanjaro, de la minunatul oras Stone Town la splendidele plaje ale Oceanului Indian, de la Serengeti pana la Selous aceasta parte a taramului african ti se dezvaluie precum o fascinanta odisee incarcata de mistere si simplitate.