JaponiaCuriozitati...
 
   Eticheta in Japonia este foarte diferita de cea a lumii occidentale.
  Spre exemplu in Japonia este foarte important sa nu iti torni bautura singur in pahar cand esti invitat undeva la masa, dimpotriva, trebuie sa le torni tu celorlalti. De asemenea, japonezii se pot simti amenintati daca cineva arata cu degetul spre ei.
  Un alt obicei caruia trebuie neaparat sa i te supui cand vizitezi Japonia este acela de a-ti scoate pantofii la intrarea intr-un templu!
   Japonia, sau “Tara Soarelui Rasare” este taramul unde trecutul se intalneste cu prezentul, dar putem indrazni sa spunem ca si cu viitorul! O tara uluitoare, cu obiceiuri si traditii stravechi si cu o mentalitate extrem de diferita de cea europeana, Japonia isi impleteste perfect istoria veche de mii de ani cu tehnologia de ultima ora. Renumita pentru templele sale din Kyoto sau Nara unde poti admira adevarate opere arhitecturale si minunate monumente istorice, dar si pentru peisaje fermecatoare, sau o traditie culinara unica, Japonia va ramane intotdeauna una dintre cele mai misterioase si fascinante destinatii turistice din lume.
Kyoto
Kyoto de la
vezi oferta
Circuit Japonia- Festivalul ciresilor in floare
Circuit Japonia- Festivalul ciresilor in floare de la
vezi oferta