JamaicaCuriozitati...
 
   In Jamaica, pe varfurile Muntilor Albastri se cultiva una dintre cele mai apreciate cafele din lume si anume Jamaican Blue Mountain. Iubitorii de cafea trebuie sa fi incercat macar o data in viata gustul acestei cafele delicioase.
 Datorita climatului rece, de munte, in combinatie cu solul vulcanic foarte fertil, boabele de cafea se coc lent, ceea ce le da o savoare unica. Plantatiile cu asfel de boabe se intind pe doar 6000 de hectare, iar roadele se culeg numai o singura data pe an.
   Pentru multa vreme Jamaica a fost si inca este o bijuterie a turismului in America Centrala. Plaje superbe scaldate de apele limpezi ale Marii Caraibelor, resorturi de lux All inclusive sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa vizitezi macar o data in viata Jamaica.
  O tara frumoasa, cu o cultura specifica, patria muzicii reggae si a romului, Jamaica este tara in care poti strabate muntii inalti si padurile tropicale, este tara in care coloritul florei exotice iti incanta privirea, tara in care te uimeste multitudinea recifurilor de corali, a cascadelor, pajistilor si a vailor pitoresti.
Jamaica
Jamaica de la
vezi oferta