Insulele Cook
Stiati ca…

   Insulele Cook sunt faimoase pentru atmosfera romantica si relaxanta care domneste aici. Rarotonga, una dintre Insulele Cook, este unul dintre locurile preferate de catre calatorii romantici conform editiei din 2014 a Bursei Internationale de Turism. An de an, numerosi tineri decid sa isi uneasca destinele sau sa isi petreaca luna de miere anume in acest loc, inconjurati de palmieri, plaje imaculate si lagune cristaline care impreuna alcatuiesc un paradis pentru romanticii incurabili.
     Paradisul secret al Oceanului Pacific, un arhipeleag format din 15 insule si atoli este un colt parca uitat de lume, in care frumusetea naturala in forma pura si linistea sunt principalele ingrediente ale unei vacante memorabile.
     Amestecul de culori al Pacificului este in deplina armonie cu plajele neinchipuit de frumoase si cu vegetatia bogata si luxurianta a acestui taram de poveste. Resorturile de lux, unele dintre ele cu un superb aer patinat, cu bungalow-uri cocotate pe piloni si suite sau vile luxoase te fac sa simti ca iti traiesti in sfarsit visul cu ochii.