Elvetia Elvetia
Interesant de stiut...
 
    Chiar langa lacul Thun si in apropiere de binecunoscuta statiune montana Interlaken, in Elvetia, se afla pesterile St. Beatus. Legenda spune ca St. Beatus s-ar fi luptat cu dragonul ce locuia in aceste pesteri, gonindu-l si facand astfel posibila intrarea in pesteri, fara niciun risc!
    Frumusetea peisajului este intregita de cascadele ce marginesc intrarile in pesteri!
    Varfuri  inzapezite, lacuri limpezi, pasuni verzi, orase vibrante și moderne. Acestea sunt peisajele tipice ale Elvetiei, care pot fi admirate chiar de tine. Extraordinar de frumoasa atat in timpul iernii, datorita zapezii abundente si a unora dintre cele mai spectaculoase localitati schiabile din lume, cat si pe timp de vara, datorita miilor de kilometri de trasee montane care traverseaza tara, dar si datorita frumoaselor orase medievale si  muzeelor extraordinare de valoare internationala.
   Tara care a construit o adevarata cultura nationala prin imbinarea a cel putin 3 influente- germana, franceza și italiana, te indeamna sa-i descopri frumusetea naturala, cultura, arta si trecutul sau medieval la cele mai inalte standarde de calitate.
 
Zurich
Zurich de la
vezi oferta