EgiptStiati ca....

   Piramidele din Egipt nu au aratat dintotdeauna asa cum arata in zilele noastre, iar vechilor egipteni probabil ca li s-ar parea de-a dreptul saracacioase. Pe vremuri acestea erau acoperite cu niste placi albe din piatra de var, poleite, creand impresia unei lumini asemanatoare cu cea a lunii. De asemenea, varful era poleit cu aur si se credea ca atunci cand soarele isi reflecta razele pe varf, se crea o legatura mistica intre astru si faraon.

   Egiptul face parte din acele tari ale lumii care pur si simplu te coplesesc cu civilizatia antica, o istorie halucinanta, cu vestigii, misterioasele piramide, temple si morminte ale marilor faraoni. Herodot, parintele istoriei, a numit Egiptul “Darul Nilului”.
   Dar, pe langa toate acestea, Egipt inseamna si plaje superbe scaldate de apele limpezi ale Marii Mediterane si ale Marii Rosii, statiuni luxoase cu resorturi in care relaxarea este maxima, orase mistice care te invaluie in parfumurile vremurilor de odinioara precum Alexandria, Cairo sau Aswan. Iar daca vrei sa imbini placutul cu utilul, croazierele pe Nil sunt o alegere excelenta pentru a vizita importante obiective turistice, dar si pentru a petrece momente de neuitat la bordul navelor de lux unde vei simti ce inseamna rasfatul in adevaratul sens al cuvantului.
  In Egipt vei simti cum esti practic “propulsat” intr-un univers exotic, incarcat de legende si mistere.