CubaCuriozitati...
 
   Desi trabucurile cubaneze sunt renumite in intreaga lume, acestea au fost fabricate pentru prima data in Spania secolului al XVII-lea, folosind tutun cubanez.
   De asemenea, tutunul a aparut prima data pe continentul European dupa descoperirea Indiilor de catre Cristofor Columb. Marinarii i-au vazut pe bastinasii cubanezi fumand un tip primitv de trabuc cu tutun rulat. Iar daca te intrebi de unde vine denumirea de trabuc, ei bine cuvantul “cigar” (cuvant consacrat si recunoscut pentru definirea trabucului) isi are originea in cuvantul “sikar”, care insemna “a fuma” in limba bastinasilor din acea zona.
   Situata in inima Marii Caraibelor si beneficiind de o clima tropicala blanda pe tot parcursul anului, Cuba este paradisul plajelor exotice, al vegetatiei luxuriante si al apelor azurii si cristaline.
   Varadero si Havana sunt principalele puncte de atractie turistica, aici putandu-te bucura de tot ceea ce ti-ai dori intr-o vacanta: resorturi de lux, relaxare si nu in ultimul rand distractie.
  Cuba este tara care danseaza pe ritmuri latine, a aromei havanelor, a romului si nu in ultimul rand a femeilor extrem de frumoase.
Varadero
Varadero de la
vezi oferta