Chile
Stiati ca...
 
   Daca ti-ai pus vreodata intrebarea unde poti gasi o piscina maaare, atunci raspunsul il gasesti aici: Algarrobo, Chile. Piscina complexului San Alfonso del Mar este recunoscuta official ca fiind cea mai mare piscina din lume, ea masurand aproximativ 1.015 metri, intinzandu-se pe 8 hectare de pamant si contine cca. 250 milioane litri de apa!
 
  Ca si tara vecina Argentina, Republica Chile se bucura de o diversitate geografica substantiala. Pornind din nord unde se regaseste Desertul Atacama, trecand prin centrul tarii, fertil si plin de podgorii si pomi fructiferi si oprindu-te in sud la ghetarii si fiordurile Patagoniei, Chile ti se dezvaluie in toata splendoarea sa cu munti maiestuosi, lacuri, vulcani si vai pitoresti. Oamenii frumosi si ospitalieri, fapt specific originii latine, contribuie din plin la reteta unei vacante ideale.
  Contraste si diversitate, frumusete si aventura, acestea sunt caracteristicile principale ale acestei tari, care vine in intampinarea chiar si a celor mai exigenti oaspeti ai sai cu o paleta foarte larga de activitati si de locuri de care te vei indragosti pur si simplu.