BahamasCuriozitati...
 
   Poate nu stiai ca in Bahamas exista un sport favorit al locuitorilor si nu numai, si anume … cel al vanatorii de balene!
  Iar daca vrei sa intampini Anul Nou pe aceste insule ar trebui sa stii ca locuitorii sarbatoresc acest eveniment cu multa muzica si dans pe strazi, aceasta parada purtand numele de Junkanoo. Cel mai mare si fastuos Junkanoo il intalnesti pe strazile capitalei, New Providence.  Se spune ca denumirea ar proveni de la piratul John Canoe sau Conny care a trait pe Coasta Guineei Africane prin anii 1720. 
   Peisaje superbe, oameni calzi si prietenosi care parca resimt o alta dimensiune a timpului, recifurile de corali si apele turcoaz reprezinta de fapt chintesenta unui adevarat paradis.
  Arhipeleagul este format din mai multe insule, printre care cele mai renumite sunt Andros, Great si Little Abaca, Grand Bahama, Turks, Caicos, New Privince Cat, etc. Intre insulele Bahamas se gaseste si San Salvador, locul in care a acostat pentru prima data Cristofor Columb in Lumea Noua la data de 12 octombrie 1492.
  Bahamas este fara indoiala una dintre cele mai frumoase si romantice destinatii exotice, totul de aici contribuind la petrecerea unor momente de neuitat, intr-o vacanta de vis.
Bahamas
Bahamas de la
vezi oferta