Australia
Interesant de stiut....

   Nu multi sunt cei care au auzit de Lacul Hillier din Australia, acesta fiind considerat una dintre minunile naturale ale lumii, alaturi de Marea Bariera de Corali sau Padurea de Eucalipt.
  Acest lac are o incredibila culoare roz, iar oamenii de stiinta nu au reusit pana in acest moment sa stabileasca motivul. Chiar daca este imbuteliata sau tinuta in recipiente, apa isi mentine aceeasi culoare roz-bonbon!
   Singurul stat din lume care se intinde pe un continent, Australia este o tara a carei suprafata  are in cea mai mare parte un teren desertic. Insa zonele verzi din nordul tarii cu paduri tropicale si campii vaste, fauna extrem de bogata si variata, orasele frumoase din sud-estul tarii fac din Australia un taram incitant, misterios, pe care iti doresti sa-l descoperi si sa-l explorezi.
   Aceasta tara-continent te fascineaza prin peisajele izbitoare si contrastante, printr-o cultura bogata si veche a aborigenilor si in acelasi timp prin dezvoltarea uneia dintre cele mai puternice economii din lume, ceea ce a dus la nivelul de trai foarte ridicat din prezent.
Sydney
Sydney de la
vezi oferta
Melbourne
Melbourne de la
vezi oferta