Argentina
Stiati ca...
 
   El Tren de las Nubes sau “trenul norilor" este considerata ca fiind una dintre cele mai inalte cai ferate din lume.
  Aceasta a fost construita in 1930 pentru a face legatura dintre Salta de San Antonio si Los Cabres, trecand peste 29 de poduri, prin 21 de tuneluri si 13 viaducte si atinge altitudinea de 4.200 metri in nordul tarii. In prezent, circulatia pe aceasta ruta este blocata, dupa ce in anul 2005 trenul a ramas blocat la 3000 de metri altitudine din cauza unei furtuni.
    O tara a contrastelor, Argentina iti da senzatia la propriu ca te afli “in Pampas”… Misterioasa si romantica, regatul pasional al tangoului, Argentina este locul in care nu ai timp sa te plictisesti niciodata.
  Fiind o tara care se intinde pe o suprafata foarte mare, in Argentina treci de la clima tropicala sau moderata din nord si centru la cea polara din sud. Este absolut fascinant sa ajungi in Tara de Foc, despartita de continent prin stramtoarea Magellan si sa cobori pana in Ushuaia, cel mai sudic oras al lumii si care este punctul principal de plecare al vaselor catre Antarctica.
  Buenos Aires, cascada Iguazu sau orasul atat de animat si cosmopolit Mendoza sunt doar cateva dintre minunatiile pe care le are de oferit Argentina.
Buenos Aires
Buenos Aires de la
vezi oferta