Tenerife


 
Stiati ca…
 
    Familia regala a Spaniei se mandrea inca din Evul Mediu cu un arbore genealogic pur, fara niciun fel de alte interferente maure, ca in alte familii spaniole.
   Asadar, membrii familiei regale isi etalau culoarea pala a pielii prin care straluceau nuantele albastrui ale vaselor de sange. Iata de unde vine expresia de “sange albastru”, cunoscuta in lumea intreaga si care desemneaza descendentul unei familii regale.
   Insulele Canare se considera a sta la baza mitului grecesc al Gradinii Hesperidelor. Arhipeleagul, format din sapte insule de origine vulcanica, dintre care cele mai cunoscute sunt Tenerife, Gran Canaria, La Palma, Lanzarote si Fuerteventura a devenit una dintre cele mai indragite destinatii de vacanta de turistii din lumea intreaga.
   Plaje superbe, oamenii plini de viata si primitori, posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de activitati in aer liber, precum si oferta mare de cazare in tot felul de resorturi sofisticate te vor ajuta cu siguranta sa iesi din monotonia de zi cu zi si sa revii acasa cu bateriile incarcate.