Tel AvivInteresant de stiut...
 
   Situat în regiunea istorică Palestina, în Orientul Mijlociu, Ierusalimul este considerat oraş sfânt în cele trei mari religii monoteiste ale lumii: creştinism, iudaism şi islam. El este loc de pelerinaj la trei dintre cele mai venerate locuri din lume: Zidul Plângerii, Biserica Sfântului Mormânt şi Domul Stâncii. Este un oraş unde secolul I şi secolul XXI stau chiar alături. Este un loc unde timpul parca se opreste, si vezi cum ti se perinda prin fata toate evenimentele descrise in Biblie. 
   Tel Aviv este locul in care traditia si modernul se intalnesc, este metropola ce gazduieste diverse stiluri arhitecturale - de la temple mozaice si case traditionale evreiesti, la cladiri impozante si moderne din sticla.
   Cu toate ca intreaga tara este un templu al religiei, orasul a reusit o fuziune a spiritualitatii cu viata cotidiana, devenind faimos pentru viata de noapte extrem de activa: baruri, cluburi de dans, restaurante sau sali de concerte. De asemenea, pentru iubitorii de arta, tel Aviv le vine in intampinare cu numeroase galerii de arta. Daca toate aceste lucruri iti sunt pe plac, trebuie sa ajungi neaparat in Tel Aviv, supranumit si "mecca" economica si culturala a Israelului.
The Diaghilev Live Art 4*
The Diaghilev Live Art 4* from
vezi oferta
Crowne Plaza City Centre 5*
Crowne Plaza City Centre 5* from
vezi oferta
Isrotel Royal Beach 5*
Isrotel Royal Beach 5* from
vezi oferta