Ski BanskoStiati ca…
 
In apropiere de Varna se afla o padure…de piatra. Cunoscuta sub numele Pobiti Kamani, aceasta padure fosilizata este alcatuita din formatiuni de piatra, cu aspect de coloane, inalte de 5-7 m, umplute cu nisip.

 
 
In Bulgaria exista un Institut de Esente de Trandafiri si de Culturi Medicale. Acesta a fost fondat in anul 1907 si este situat in orasul Kazanlak, in regiunea denumita popular ``Valea Trandafirilor``.
 
   Cea mai nou statiune de ski din Bulgaria, este totodata cea mai cautata de catre turisti in timpul sezonului rece. Bansko este situat la baza muntilor Pirin, la numai 160 km de capitala Sofia si ofera cel mai bun si mai bine dezvoltat domeniu schiabil din Bulgaria, imbinand pistele de ski si snowboard cu peisaje naturale superbe, ce au si o semnificatie istorica. In timp ce orasul este situat la 925 m deasupra nivelului marii, domeniul schiabil din Bansko este situat la o altitudine de 2000m – 2600 m, permitand astfel iubitorilor de zapada sa se bucure de sporturile de iarna pana la inceputul lunii mai. 
Astera 4*
Astera 4* from
vezi oferta
Lion 4*
Lion 4* from
vezi oferta
Kempinski Grand Arena 5*
Kempinski Grand Arena 5* from
vezi oferta
Premier Luxury Mountain Resort 5*
Premier Luxury Mountain Resort 5* from
vezi oferta