Rio de Janeiro
Interesant de stiut...
 
   Stiati ca exista un arbore brazilian care se numeste Jabuticaba, sau Pomul de struguri? Acest copac se gaseste in statele Sao Paolo si Minas Gerias, in partea de sud a Braziliei.
   Acest arbore are un aspect destul de neobisnuit, fructele mici si rotunde crescand direct pe trunchiul si ramurile copacului. Ele sunt consumate in stare proaspata, sau in gemuri si compoturi, fructele fiind bogate in antioxidanti si compusi anti-inflamatori.
  Muzica traditionala braziliana, spectacole cu reprezentatii de samba si nu in ultimul rand faimosul carnaval, plin de muzica si culoare, toate acestea anima Rio de Janeiro, oras cu nenumarate atractii pentru turistii din intreaga lume.
  Nu sunt de neglijat nici renumita cascada Iguazu, Amazonul sau celebra statuie a lui Iisus Mantuitorul de pe Corcovado, de unde privelistea este minunata si unica in lume. Plajele Copacabana si Ipanema sunt de asemenea cautate de turistii de pretutindeni pentru nenumaratele posibilitati de distractie.
  Rio se pozitioneaza in continuare in fruntea turismului din America de Sud, iar o vizita a acestui oras iti va ramane cu siguranta intiparita in memorie pentru totdeauna!
Arena Copacabana 4*
Arena Copacabana 4* from
vezi oferta
Golden Tulip Regente 4*
Golden Tulip Regente 4* from
vezi oferta
Windsor Atlantica 5*
Windsor Atlantica 5* from
vezi oferta