LangkawiStiati ca…

   Taman Negara din Malaezia , care in limba localnicilor inseamna "parc national" este cea mai veche pădure tropicala umeda din lume. Se estimeaza ca aceasta padure ar avea  130 de milioane de ani! Parcul National Taman Negara, care este parte din masivul muntos Titiwangsa, este unul dintre cele mai bogate si variate ecosisteme, fiind protejat cu strictete de legile malaeziene.  Aici puteti admira arbori masivi, cascade precum si cateva specii de animale aflate pe cale de disparitie, cum ar fi elefantii asiatici, tigrii, leoparzii sau rinocerii.
  Daca esti in cautare de senzatii tari te poti aventura pe poteca suspendata la 40 m inaltime si lunga de 800 m.  Doar calacand printre frunzele copacilor giganti intelegi cat de mic esti in comparatie cu aceasta lume minunata!
   Langkawi, un arhipeleag alcatuit din 99 de insule, este situat in partea de vest a coastei malaeziene. Insula principala, inconjurata de ape limpezi si turcoaz este caracterizata de o frumusete incredibila, cu o vegetatie bogata si plaje cu nisip alb si fin, umbrite de palmieri si cocotieri.
   Nenumarate posibilitati de distractie iti sunt puse la dispozitie, daca alegi sa-ti petreci vacanta aici: poti face diving, sport pentru care este recunoscuta de altfel aceasta insula, poti intra in misterioasa lume submarina vizitand acvariul Underwater World Langkawidin Pantai Cenang, sau poti face o plimbare cu telecabina pana la Mount Mat Cincang, unde ti se dezvaluie privelisti de o frumusete naucitoare.
Tanjung Rhu Resort 5*
Tanjung Rhu Resort 5* from
vezi oferta
The Danna Langkawi 5*
The Danna Langkawi 5* from
vezi oferta
The Westin Langkawi Resort 5*
The Westin Langkawi Resort 5* from
vezi oferta