Kuala LumpurStiati ca…

   Taman Negara din Malaezia , care in limba localnicilor inseamna "parc national" este cea mai veche pădure tropicala umeda din lume. Se estimeaza ca aceasta padure ar avea  130 de milioane de ani! Parcul National Taman Negara, care este parte din masivul muntos Titiwangsa, este unul dintre cele mai bogate si variate ecosisteme, fiind protejat cu strictete de legile malaeziene.  Aici puteti admira arbori masivi, cascade precum si cateva specii de animale aflate pe cale de disparitie, cum ar fi elefantii asiatici, tigrii, leoparzii sau rinocerii.
  Daca esti in cautare de senzatii tari te poti aventura pe poteca suspendata la 40 m inaltime si lunga de 800 m.  Doar calacand printre frunzele copacilor giganti intelegi cat de mic esti in comparatie cu aceasta lume minunata!
   Metropola cosmopolita, un mix intre modern si traditional, Kuala Lumpur reprezinta cu siguranta unul dintre punctele principale de atractie ale Malaeziei pentru mii de turisti din intreaga lume.
   Un oras vibrant si aglomerat, cu zgaraie-nori si multe mall-uri, dar si cu temple si moschei, gradini cu flori inmiresmate, in Kuala Lumpur vei fi  impresionat de diversitatea sa culturala, precum si de oamenii calzi si primitori. 
Impiana KLCC 4*
Impiana KLCC 4* from
vezi oferta
Grand Hyatt Kuala Lumpur 5*
Grand Hyatt Kuala Lumpur 5* from
vezi oferta
Traders 5*
Traders 5* from
vezi oferta