DubaiInteresant de stiut…
 
   Se pare ca Dubai va avea prima “plaja rece” din lume. Aceasta se va regasi langa luxosul hotel Palazzo Versace, o concurenta puternica pentru celebrul Burj Al Arab, primul hotel de sapte stele din lume!
  Pentru ca turistii sa nu mai resimta caldura naucitoare din timpul verii, pe sub nisipul fierbinte vor trece niste conducte cu un lichid rece care are menirea de a racori si in acelasi timp de a absorbi aerul fierbinte de la nivelul solului. Wow! 
  O destinatie exotica excelenta pentru shopping sau plaja, Dubai poate fi alegerea perfecta pentru o vacanta de relaxare, relativ aproape de casa, la aproximativ cinci ore de zbor.
  Dezvoltarea pe care a cunscut-o Dubaiul in ultimii ani este absolut naucitoare, investitiile masive care s-au realizat aici aducand dupa sine dotari moderne extrem de cautate de turistii din lumea intreaga. Desi Dubai este un oras aflat intr-o zona araba in care mentalitatea este total diferita fata de cea europeana, standardele sunt destul de libertine, fapt ce reprezinta un avantaj in ceea ce priveste dezvoltarea turistica din aceasta zona.
  Plajele cu nisip fin reprezinta punctul principal de atractie, iar activitatile pe care le ai la dispozitie sunt extrem de variate: de la scufundari si tot felul de sporturi acvatice la un safari pe dunele aurii de nisip sau o excursie cu balonul deasupra desertului la apusul soarelui, priveliste pe care n-ai s-o poti uita chiar atat de usor.
Le Royal Meridien 5*
Le Royal Meridien 5* from
vezi oferta
Sofitel Dubai Jumeirah 5*
Sofitel Dubai Jumeirah 5* from
vezi oferta
Movenpick Jumeirah 5*
Movenpick Jumeirah 5* from
vezi oferta