City Break RomaInteresant de stiut...

    Desi se spune ca “toate drumurile duc la Roma”, Cetatea Eterna nu a fost primul oras care sa aiba drumurile pavate, ci Florenta. Acest lucru s-a intamplat inca din anul 1339, Firenze devenind astfel primul oras al Europei care a beneficiat de strazi pietruite.
    De asemenea, un alt lucru interesant de stiut despre Italia este faptul ca Roma este primul oras din lume care a atins numarul de 1 milion de locuitori inca din anul 133 inainte de Hristos, iar in zilele noastre exista cate un oras Roma pe fiecare continent!
  Roma, supranumita si Cetatea Eterna, un melanj intre antic si modern, intre trecut si prezent, un adevarat muzeu in aer liber, este orasul care te va cuceri inca de la primii pasi.
  Nimeni nu poate sa treaca indiferent pe langa Piata San Pietro, Vatican, Fontana di Trevi sau Treptele Spaniole, ca sa nu mai vorbim de Coloseum.
  Fie ca-ti petreci ziua vizitand muzee sau hoinarind printre ruinele de la Palatino, fie ca pur si simplu faci un tur al cafenelelor unde vei savura cea mai buna cafea, indiferent de locatie, vacanta la Roma va fi o experienta de neuitat, un loc in care te vei simti in largul tau intotdeauna. Oras al modei, capitala Italiei iti vine in intampinare cu nenumarate artere comerciale care constituie astfel punctul de atractie al unei vacante destinate cumparaturilor.
Espana 3*
Espana 3* from 30 €
vezi oferta
IRooms Pantheon 4*
IRooms Pantheon 4* from 49 €
vezi oferta
Majestic Rome 5*
Majestic Rome 5* from
vezi oferta