City Break Madrid


 
Stiati ca…
 
    Familia regala a Spaniei se mandrea inca din Evul Mediu cu un arbore genealogic pur, fara niciun fel de alte interferente maure, ca in alte familii spaniole.
   Asadar, membrii familiei regale isi etalau culoarea pala a pielii prin care straluceau nuantele albastrui ale vaselor de sange. Iata de unde vine expresia de “sange albastru”, cunoscuta in lumea intreaga si care desemneaza descendentul unei familii regale.
   Capitala cosmopolita a Spaniei, Madrid, este una dintre destinatiile europene preferate ale turistilor din intreaga lume, fie pentru o vacanta intreaga, fie doar pentru un city break.
   Madrid te intampina cu o viata culturala vasta, acest lucru insemnand nu numai capodoperele artistilor spanioli cum ar fi Goya sau Velazquez, Picasso, Miro sau Dali, dar si cele ale artistilor italieni. Muzeele Prado, Centro de Arte Reina Sofia sau Museo Thyssen-Bornemisza sunt doar locurile in care trebuie sa-ti incepi turul cultural. Cladirile vechi, in stil baroc, neoclasic pot fi remarcate in Plaza Mayor, sau cum este de pilda Palacio Real. Arhitectura moderna se impleteste armonios cu trecutul incarcat al acestui oras incantator.
   Madrilenii sunt recunoscuti pentru pofta lor de viata, cluburile de noapte si restaurantele gasindu-se la tot pasul.
Room Mate Laura 3*
Room Mate Laura 3* from 45 €
vezi oferta
Liabeny 4*
Liabeny 4* from 48 €
vezi oferta
Urso Hotel & Spa 5*
Urso Hotel & Spa 5* from 80 €
vezi oferta