City Break Londra
 
Interesant de stiut...

  Idol Rock este o stanca ce balanseaza si este parte din Brimhams Rocks, situate in Brimham Moor, Yorkshire, Anglia. Aceasta este o formatiune geologica stancoasa naturala, constituita dintr-un gigant stancos situat pe o alta stanca de dimensiuni mult mai mici, ceea ce da, inevitabil, senzatia de o instabilitate constanta. Vizitarea este gratuita … desi parcarea in apropiere este cu plata...

  Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, se gaseste tot in Marea Britanie si este un sat de pe insula Anglesey, din Ţara Galilor. Numele satului se află printre cele mai lungi din lume, având 58 de litere, dintre care patru litre “L” consecutive. La polul opus, localitatea cu cel mai scurt nume din lume este Å, situată în Norvegia şi Suedia.


     Un oras cu o istorie zbuciumata care si-a lasat amprentele pana in ziua de azi, Londra este una dintre cele mai fascinante capitale ale lumii. Un oras cosmopolit, in care se vorbesc peste 180 de dialecte si mai mult de 300 de limbi, Londra este astazi un punct de reper in ceea ce priveste tendintele in moda, tehnologie, arta sau sisteme financiare. Cine nu-si doreste sa vada binecunoscutul Big Ben, sau vestitul Turn al Londrei, sau sa faca o plimbare cu vaporasul pe Tamisa, ori sa admire panorama superba vazuta din London Eye? De la stradutele medievale si pana la castelele sau muzeele victoriene sau georgiene, Londra te copleseste si te fascineaza in acelasi timp prin numarul impresionant de obiective turistice si nu numai. Renumite sali de spectacole, cum ar fi Covent Garden sau Opera Regala te asteapta sa vizionezi spectacole de neuitat. Viata de noapte este de asemenea intensa, iar cei care cauta distractie si cluburi de noapte, cu siguranta vor avea parte de clipe de neuitat in West End, cartier renumit prin varietatea de restaurante, cluburi sau cafenele. 
Days Inn Waterloo 3*
Days Inn Waterloo 3* from 60 €
vezi oferta
Regency 4*
Regency 4* from 75 €
vezi oferta
Grange Tower Bridge 5*
Grange Tower Bridge 5* from
vezi oferta