City Break Barcelona


 
Stiati ca…
 
    Familia regala a Spaniei se mandrea inca din Evul Mediu cu un arbore genealogic pur, fara niciun fel de alte interferente maure, ca in alte familii spaniole.
   Asadar, membrii familiei regale isi etalau culoarea pala a pielii prin care straluceau nuantele albastrui ale vaselor de sange. Iata de unde vine expresia de “sange albastru”, cunoscuta in lumea intreaga si care desemneaza descendentul unei familii regale.
   Binecunoscutul oras al lui Gaudi, indragit de turistii din intreaga lume, Barcelona iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la o vacanta. Cladirile moderne, construite pe dealuri ce amintesc de strazile din San Francisco, inconjoara orasul vechi ca o fortareata. Fie ca te plimbi pe pitorescul Las Ramblas, aglomerat si plin de florari, artisti, cafenele si restaurante, fie ca iti incanti privirea cu operele arhitecturale ale lui Antoni Gaudi sau te duci pe plajele scaldate de apele Marii Mediterane, capitala Cataloniei iti va ramane in suflet pentru totdeauna. Nimic nu se compara cu o cina romantica, la lumina lunii si a lumanarilor, la unul dintre numeroasele restaurante sic de pe plaja din Barceloneta, invaluiti de sunetul misterios al marii. Si parca nu ai fost niciodata in Barcelona, daca nu ai gustat bunatatile preparate la una dintre tarabele din piata La Bocqueria.
   Tot nu te-am convins? Atunci trebuie sa stii ca acestea reprezinta doar o mica parte din frumusetile Barcelonei!
Acta Mimic 3*
Acta Mimic 3* from 33 €
vezi oferta
Avenida Palace 4*
Avenida Palace 4* from
vezi oferta
H10 Art Gallery 5*
H10 Art Gallery 5* from 58 €
vezi oferta