CancunInteresant de stiut...
 
   Cand ajungi in Mexic trebuie neaparat sa gusti din bautura lor preferata, tequila. Se spune ca aceasta s-ar fi fabricat in Mexic chiar cu mult timp inainte de sosirea conchistadorilor spanioli in jurul anului 1520. Pe atunci bautura purta numele de “octal” si se fabrica si in zilele noastre dintr-o planta asemanatoare cactusului, numita agava albastra.
    In mod oficial, tequila a fost produsa abia in secolul al XVI-lea, primul producator fiind Jose Cuervo care a obtinut dreptul de cultivare a plantelor si de producere si comercializare a bauturii, de la regele Spaniei, in 1758.
  Cancun este destinatia perfecta pentru oricine prin ceea ce are de oferit. Aici poti gasi romantism si relaxare pe plajele cu nisip alb scaldate de apele azurii ale Caraibelor, sau o viata de noapte tumultoasa cu multe baruri si cluburi in care distractia se prelungeste pana in zorii zilei. Ori poate esti interesat de cultura si civilizatia zonei, caz in care poti vizita ruinele din Coba, sau te poti plimba prin eco-parcurile Xcaret si Xel-ha.
  In cazul in care ai planificata o vacanta cu familia, Cancun ofera multiple posibilitati de distractie pentru cei mici, iar resorturile de lux care ofera All Inclusive au de asemenea tot felul de activitati si cluburi pe diferite teme. Nu ar fi de exclus nici o zi pe care s-o aloci shopping-ului. Aici gasesti o sumedenie de mall-uri de unde cu siguranta nu vei pleca fara sa fi cumparat ceva.
Sandos Playacar Beach 4*
Sandos Playacar Beach 4* from
vezi oferta
Excellence Playa Mujeres 5*
Excellence Playa Mujeres 5* from
vezi oferta
Secrets The Vine Cancun 5*
Secrets The Vine Cancun 5* from
vezi oferta