AucklandInteresant de stiut…


    Haka este un dans de razboi vechi, specific poporului Maori, care avea rolul de a insufla curaj razboinicilor, dar si de a descuraja si a speria inamicul.  Acest dans traditional cere implicarea tuturor partilor corpului: maini, picioare, voce, limba si ochi. El simbolizeaza pasiunea, vigoarea si identitatea poporului Maori si este un ritual care cauta, inainte de toate, sa impresioneze prin contorsiuni faciale , scoaterea limbii, dar si o mare varietate de actiuni viguroase ale corpului, cum ar fi batutul mainilor pe langa corp și zgomote puternice din picioare, ca semne de putere și curaj. Acestea pot fi inerpretate ca semne de provocare, bun venit, exaltare si dispret.
   Dansul a devenit cunoscut in toata lumea datorita echipei de rugby a Noii Zeelande care il practica inainte de fiecare meci.
   Auckland iti ofera senzatia ca este locul in care pamantul se sfarseste, facandu-i loc apei nesfarsite…
   Vorbim aici despre un oras modern, in care sunt atat de multe de facut. Poti experimenta o gastronomie fantastica si vinuri excelente, shopping de prima clasa sau poti participa la o serie de aventuri incitante, Auckland fiind astfel un oras pe gustul oricarui turist.
Rydges Auckland 4*
Rydges Auckland 4* from
vezi oferta
Rendezvous Auckland 5*
Rendezvous Auckland 5* from
vezi oferta