Amsterdam


Interesant de stiut...

   Bourtange este un oras fortificat olandez din provinicia Groningen, aproape de granita cu Germania.
  Uimitor este faptul ca fortul a fost construit sub forma de stea, atragand astfel privirile multor curiosi care viziteaza regiunea. Acesta a fost ridicat in anul 1593, la comanda lui Wilhelm I de Orania pentru a controla singurul drum ce facea legatura intre Germania si Groningen care, la acea vreme, era sub dominatia spaniolilor, in timpul Razboiului de 80 ani.
   Astazi, acest fort se afla in topul celor mai frumoase si interesante atractii din lume!
    Daca atunci cand privesti pe fereastra hotelului zaresti cladiri deosebite, copaci verzi sau apele molcome ale vreunui canal, atunci vei sti cu siguranta ca te afli la Amsterdam. Arhitectura speciala, oamenii prietenosi si plini de viata, plimbarile cu vaporasul pe canalele care impanzesc orasul alcatuiesc un cadru perfect pentru un sejur relaxant si romantic.
   Amsterdam este un oras verde, cu multe parcuri, este un oras in care vei fi fascinat cu siguranta de armonia prin care modernul se imbina cu trecutul, de palatele sale, muzeele sau pietele in care zilnic se aduna mii de turisti. Amsterdam, capitala tarii morilor de vant si a lalelelor este o metropola cosmopolita, vibranta, in care te vei simti confortabil ori de cate ori vei dori sa revii. Iar daca esti un impatimit al ciclismului, aici vei avea zilnic senzatia, mai ales la orele de varf, ca iei parte la Marele Tur al Frantei, avand posibilitatea de a inchiria o bicicleta si sa strabati astfel orasul.
Cornelisz 3*
Cornelisz 3* from 34 €
vezi oferta
Notting Hill 4*
Notting Hill 4* from 73 €
vezi oferta
Okura 5*
Okura 5* from 78 €
vezi oferta